Geïnteresseerd in onze diensten?

We begeleiden u bij alle fiscale formaliteiten die een onderneming vandaag de dag moet nakomen.

Ons verhaal

Sinds de oprichting in 2001 is Filip Pelgrims als zaakvoerder en enige vennoot de drijvende kracht achter Fiduciaire Ten Hove. Als erkend accountant en belastingconsulent bouwde hij Ten Hove uit tot wat het vandaag is: een boekhoudkantoor waar eerlijkheid, vertrouwen en discretie voorop komen. Waar boekhoudkundige en fiscale expertise even vanzelfsprekend zijn als onderbouwd advies en begeleiding.

Vandaag maakt de sector een kantelmoment door. Dankzij vooruitstrevende software verloopt de verwerking van facturen en andere documenten steeds meer geautomatiseerd. Die digitalisering is goed nieuws voor u. De software levert ons immers bijkomende data, wat ons toelaat u voortaan nog beter te adviseren.

Om de continuiteit van Fiduciaire Ten Hove te verzekeren treden Dirk Troch en Stefan Driesen aan als medevennoten en –zaakvoerders. Beide heren zijn reeds van bij het begin verbonden aan ons kantoor. Fiduciaire Ten Hove kon zich dan ook geen betere krachten wensen. Samen met Filip Pelgrims zullen zij de toekomst tegemoet treden en de reputatie van ons accountantkantoor hoog houden.

Onze visie

Evenwicht zoeken, daar draait het vaak om in het leven. Balanceren tussen werk en gezin, tussen inspanning en ontspanning, tussen yin en yang. Een goed evenwicht is de basis van een gelukkig leven.

Een goede balans is essentieel als je zaken doet. Zowel een gezonde, persoonlijke balans als een positieve, boekhoudkundige balans.